De opdracht

Vernieuwend onderwijs vraagt om een leeromgeving die uitnodigt, activeert, en inspireert. En tegelijkertijd de broodnodige rust en ontspanning biedt. In de nieuwe huisvesting van de Academie Organisatie en Ontwikkeling (HAN) komt alles samen

"Ontmoeten en het nieuwe werken staan hier centraal"

De Academie Organisatie en Ontwikkeling leidt dagelijks bijna 4000 studenten op tot ondernemende, onderzoekende en verbindende professionals. De opleiding levert daarmee een duurzame bijdrage aan goed werk, vitale werknemers en economische groei. 

Dankzij het veelzijdige interieurontwerp voelt iedereen zich al snel thuis op de academie. De meet & greet met koffieautomaten onderstreept de warme uitnodigende sfeer. De aangrenzende stijlvolle studio’s stralen uit waar de opleiding voor staat: organisatie en ontwikkeling. Iedereen is er welkom en alle jaargangen helpen elkaar. Inspirerend en motiverend. 

Kenmerkend zijn ook de innovatieve projectruimtes, elk met een eigen thema en sfeer. Heb je zin in een uitdagende omgeving? Kies dan voor een projectruimte met een creatieve sfeer en inrichting. Meer behoefte aan rust? De ruimte met het thema ‘park’ voelt als buiten. Voor iedereen is er een passende ruimte.