De opdracht

De verhuizing naar een nieuwe locatie bracht de afdeling Sportgeneeskunde van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) letterlijk in beweging. In polikliniek Jonkerbosch creëerden we samen met de opdrachtgever een rustige, uitnodigende en vitale patiënt- en werkomgeving, met een aantal sprekende details.

''Deze polikliniek nodigt uit tot bewegen"

In het doordachte ontwerp zijn de beschikbare vierkante meters optimaal benut, zonder concessies te doen aan rust en sfeer. De polikliniek herbergt drie ruime spreek- en onderzoekskamers en een inspanningskamer, waar patiënten en topsporters testen doen op loopband en fiets. Daarnaast is er een ruimte waar de doktersassistenten allerlei metingen verrichten en zijn er moderne kleedruimten en douchefaciliteiten. 

Ook de zorgverleners zijn er op de nieuwe locatie op vooruitgegaan. Er zijn inspirerende werkplekken, een gezellige teamkamer en een mooie backoffice.  

De polikliniek sportgeneeskunde ademt vitaliteit en moedigt aan om gezond te leven. De aansprekende signing, afbeeldingen van mensen die bewegen in de natuur, draagt daaraan bij. En balanskrukken en bijzondere zit-sta spreektafels zijn de kroon op de vitale inrichting.