De opdracht

Vivendia, een samenwerking tussen CWZ en RadboudUMC, biedt meer dan driehonderd kinderen met diabetes een totaalpakket aan zorg, behandeling en advies. In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers creƫerden we in de vernieuwde polikliniek een huiselijke sfeer, die zowel rust als afleiding biedt.

''De wachtzone voelt als thuis''

De polikliniek is ruim opgezet en ademt gastvrijheid. Bij binnenkomst is de ontvangstbalie een niet te missen blikvanger, met aansluitend de multifunctionele wachtzone. Rechts van de balie bevinden zich meerdere spreek- en onderzoekskamers en de werkplekken van de medewerkers. Een aantal wanden is voorzien van levensgrote afbeeldingen, die naast de vitaliteit ook de verbinding tussen Arnhem en Nijmegen accentueren.

De wachtzone heeft een rustige look en feel, mede door de toepassing van hout en natuurlijke kleuren. De uitnodigende zithoek is ingericht met een comfortabele bank en een stijlvol tapijt. Deze ruimte voelt daardoor als thuis. Kinderen die afleiding zoeken kunnen heerlijk klauteren in het klimmeubel, zich uitleven op het tekenbord of een potje gamen. Of je nu kiest voor rust of actie: deze ruimte biedt ontspanning.